T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İSTANBUL / ESENLER - Kazım Karabekir İlkokulu

Okulumuzun Erasmus ve e Twinning proje ekibi

KAZIM KARABEKİR İLKOKULU 

PROJE EKIBI

Screenshot_20201106_004401_com.android.g

İBRAHIM YAZGAN

Proje Koordinatörü
Proje İrtibat Kişisi(SINIF ÖĞRETMENİ)

Okulumuzda 10 senedir sınıf öğretmeni olarak çalışmakta olan arkadaşımız İbrahim YAZGAN okulumuzun Erasmus+ projeleri koordinatörüdür.Projemizin İrtibat kişisi olarak görev yapmakta olan arkadaşımız aynı zamanda projemizin etkinliklerini organize etmektedir.

IMG-20201111-WA0045.jpg

MEMDUH CEYLAN

Yasal Temsilcimiz
Okul Müdürümüz

Sınıf Öğretmeni olarak görev yapmaktayım. Meslegimde 22 yılı tamamlamış durumdayım. Beş yıldır Kazım Karabekir İlkokulu müdürüyüm.Proje yasal temsilcisi olarak görev yapmaktayım.Projenin yönetim ve uygulama aşamalarından sorumluyum.Projemizin her adımında aktif olarak ve zevkle yürütmekteyiz. Böyle bir proje ile eğitim örgütümüzde oyunlarla teknolojiyi bir araya getirilerek öğrencilerimizin daha çağdaş bir eğitime kavuşturma imkanı elde edildi.

MELDA KARAHAN_edited_edited.png

MELDA KARAHAN

PLANLAMA VE UYGULAMA SORUMLUSU
REHBER ÖĞRETMENİ

İstanbul Üniversitesi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik bölümünde 2014 yılında mezun oldum. Aynı yıl Sultangazi'de bir ortaokula Okul Psikolojik Danışmanı ve Rehber Öğretmeni olarak atandım. 2017 yılında Esenler'de bir ortaokula geçiş yaptım. 2020 yılında ise il içi atamayla Kazım Karabekir İlkokuluna atandım. 2020 yılından beri Kazım Karabekir İlkokulunda Okul Psikolojik Danışmanlığı görevime devam etmekteyim.

PROJE EKIBIMIZ

IMG-20201121-WA0061.jpg

PERİHAN DUMAN

Sosyal Medya Sorumlusu
SINIF ÖĞRETMENİ

Kocaeli Üniversitesi  Sınıf Öğretmenliği bölümünden mezun olup,  son 3 yılı Esenler Kazım Karabekir İlkokulu olmak üzere toplam 7 yıldır öğretmenlik yapmaktayım.Projedeki Sorumluluklarım:
Sosyal medya hesaplarının yönetimi,
Projenin yaygınlaştırılması için gerekli faaliyetlerinin belirlenmesi ve yürütülmesinde aktif görev almaktayım.

musa_edited.jpg

MUSA KAZIM ÇELİK

Yaygınlaştırma Sorumlusu
SINIF ÖĞRETMENİ

2014 yılı Eskişehir Osmangazi Üniveristesi İlkokul Sınıf Öğretmenliği mezunuyum.Aynı yıl Kars-Sarıkamış'da göreve başladım.2019 yılında Kazım Karabekir ilkokuluna tayin olarak geldim,halen daha bu okulda görev yapmaktayım.
Projemizin  görünürlüğünü arttırmak adına oluşturulan video klip hazırlama ve tüm yaygınlaştırma etkinliklerinden sorumluyum.

GÜLŞEN MENTEŞ.jpeg

GÜLŞEN MENTEŞ

Yaygınlaştırma Sorumlusu
SINIF ÖĞRETMENİ

Trakya Üniversitesi Sınıf Öğretmenliği bölümünden 2004 yılında mezun oldum. Meslekte 16.yılımdayım. İlk olarak Şırnak iline atandım. Daha sonra İstanbul'a tayin oldum. Halen İstanbul Esenler Kazım Karabekir İlkokulu'nda görev yapmaktayım.
Teknolojik gelişmeleri takip etmeyi ve gelişmelerden faydalanmayı seviyorum. Öğrendiklerimi öğrencilerime aktararak eğitimdeki yenilikleri birlikte deneyimlemekten keyif alıyorum.
Projemizde hareketlilik rehberini oluşturma sorumlusuyum.Seyahat edilecek olan ülkenin kültür, aile yapısı ve eğitim sistemi, gezilecek ve görülecek kültürel ,tarihi yerler ve şehir içi ulaşım gibi konularda araştırma yaparak tur rehberliği yapmakla görevliyim.

GÖNÜL GÜVEN_edited.jpg

Yaygınlaştırma Sorumlusu
SINIF ÖĞRETMENİ

GÖNÜL GÜVEN

2006-2007 Ankara Gazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi ,2020-2021 Yıldız Teknik Üniversitesi Sınıf Öğretmenliği yüksek lisans mezunuyum. 2007 eylülde başladığım öğretmenlik mesleğini halen Esenler Kazım Karabekir ilkokulunda devam etmekteyim.
Projemizin etwinning ve sosyal medya hesaplarını takip etme ve proje yaygınlaştırma etkinlikleirnden sorumluyum.

lütfi bilaloğlu_edited.jpg

LÜTFİ BİLALOĞLU

Yaygınlaştırma Sorumlusu
SINIF ÖĞRETMENİ

Ben Lütfi Bilaloğlu.30/03/1964 yılında Yugoslavya'da doğdum.Üsküp "Kiril ve Metodiy" üniversitesi sınıf öğretmenliği bölümünü bitirdim.Yugoslavya'da yaklaşık 6 yıl sınıf öğretmeni olarak görev yaptım.Türkiye'de 1995 yılında sınıf öğretmeni olarak atandım."Birlik İlköğretim okulunda 19 yıl görev yaptım.7 yıldır Kazım Karabekir ilkokulunda çalışmaktayım.Çok iyi derecede Sırpça/Boşnakça,Makedonca,Bulgarca konuşur ve yazabilirim.İngilizce,Fransızca,Yunanca,Arnavutçayı da başlangıç seviyesinde konuşurum.Orta seviyede de Rusça konuşabilirim.
Projemizin yaygınlaştırma sorumlusudur.

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 08.02.2023 - Güncelleme: 08.02.2023 19:12 - Görüntülenme: 197
  Beğen | 0  kişi beğendi

Etiketler :
Erasmus eTwinning,