DEĞERLER DÜKKANI ETWİNNİNG PROJESİ

Okulumuz Sınıf Öğretmeni Gülşen MENTEŞ ve öğrencileri  "Değerler Dükkanı" e Twinning Projesine başladılar. "Değerler Dükkanı" adlı bu projede öğrenciler çeşitli web2.0 araçlarını kullanarak değerler konusunda etkinlikler yapacak ve kültürümüze ait değerlerin önemini kavrayacaklardır.

• DEĞERLER DÜKKANI PROJE PLANIMIZ

Projemiz 2021 yılı  Ekim  ayında başlayıp 2022 yılı Şubat ayının sonunda bitirilecektir.Ortaklarla birlikte görüş alışverişi yapılarak hazırlayacağımız proje planı ve görev dağılımları ile uygun takvim oluşturularak planlanacaktır.Webinarlarla, forum ve tartışma gruplarında aktif yer alarak ortak kararları işleyeceğimiz Belirli gün ve haftalara paralel bir takvim oluşturulacaktır.Çeşitli web2.0 araçları ile ayda iki değer işlenecek şekilde planlama yapılacaktır.

• Proje tanıtım videosu için tıklayınız

Yayın: 26.10.2021 - Güncelleme: 09.02.2023 15:21 - Görüntülenme: 371

Etiketler :