Etiket Sonuçları: etwinning

Şbt

Çocuklarımız e twinning proje etkinliklerini sergilediler.

Şbt

Öğretmenlerimiz öğretme etkinliklerini planlarken iş birliği içinde çalışmaktadır.

Şbt

Okulumuz e safety Label bronz etiketi almaya hak kazanmıştır. Bu kapsamda okulumuz eğitim ve öğrenim deneyiminin bir parçası olarak çevrim içi teknolojiye güvenli erişim için güvenli ve zenginleştirici bir ortam sağlamaktadır.

Şbt

Okulumuz rehber öğretmenleri tarafından "Bilinçli Teknoloji Kullanımı" konulu seminer tüm sınıflarımıza uygulamalı paylaşılmıştır.

Mrt

Okulumuz 2/C Öğretmeni Gülşen MENTEŞ  ve öğrencileri yeni bir  eTwinning projesine başladı.

Ekm

Okulumuz Sınıf Öğretmeni Gülşen MENTEŞ ve öğrencileri  "Değerler Dükkanı" e Twinning Projesine başladılar. "Değerler Dükkanı" adlı bu projede öğrenciler çeşitli web2.0 araçlarını kullanarak değerler konusunda etkinlikler yapacak ve kültürümüze ait değerlerin önemini kavrayacaklardır.