Mrt

Okulumuz 2/C Öğretmeni Gülşen MENTEŞ  ve öğrencileri yeni bir  eTwinning projesine başladı.

Mrt

Erasmus+ 2019-1-TR01-KA101-069824 Daha Çok Oyna Daha Çok Öğren-Play More Learn More

Mrt

Erasmus+  2021-1-ES01-KA122-SCH-000013758 numaralı "Development of social skills and managements of emotions in pandemic period" konulu projeleri kapsamında İspanya'nın Malaga kentinden CEIP Benyamina okulundan 3 öğretmen arkadaşımızı işbaşı gözlem yapmak üzere okulumuzda 1 hafta boyunca  ağırladık.Bir hafta boyunca iyi uygulamaların değişimlerini yaparak deneyimlerinizi ve tecrübelerimizi arkadaşlarımızla paylaştık. #ERASMUS+

Ekm

Okulumuz Sınıf Öğretmeni Gülşen MENTEŞ ve öğrencileri  "Değerler Dükkanı" e Twinning Projesine başladılar. "Değerler Dükkanı" adlı bu projede öğrenciler çeşitli web2.0 araçlarını kullanarak değerler konusunda etkinlikler yapacak ve kültürümüze ait değerlerin önemini kavrayacaklardır.

Haz

Daha Çok Oyna Daha Çok Öğren (PLAY MORE LEARN MORE) Erasmus projemizi yaygınlaştırmak için e twinning platformunda Okulumuz 2-İ sınıfı Öğretmeni İbrahim Yazgan ve öğrencileri tarafından yürütülen projemizin final toplantısı yapıldı ve öğrencilerimize katılım  sertifikaları verildi. Katılım sağlayan tüm öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz...

Şbt

eTwinning Projemiz kapsamında 9 Şubat Güvenli İnternet Günü etkinliğimizi Polonya, Portekiz, Romanya ve Türkiye'den katılan 10 ortak okulumuzun öğretmen ve öğrencilerinin katılımı ile gerçekleştirdik.

2/İ Sınıfı Öğrencilerimiz

Daha Çok Oyna Daha Çok Öğren (PLAY MORE LEARN MORE) eTwinning projemiz kapsamında web2 araçları kullanarak yeniyıl kartları hazırladılar, öğrencilerimizi tebrik ediyoruz. Tüm İnsanlığa İyi Yıllar Diliyoruz

Ara

"Daha Çok Oyna Daha Çok Öğren (PLAY MORE LEARN MORE)" erasmus projemizi yaygınlaştırmak  üzere öğretmenimiz İbrahim Yazgan  koordinatörlüğünde eTwinning platformunda Portekiz den 1, Romanya dan 2, Polonya'dan 1, Türkiyeden 6 ortağımızın katılımı  ile projemizin etkinliklerine  başladık. Bu kapsamda 18.12.2020 tarihinde projemizin ilk toplantısını gerçekleştirdik.

Ekm

''Learning Through Creative Drama'' ve ''Daha Çok Oyna Daha Çok Öğren '' Erasmus projelerimizin tanıtım ve yaygınlaştırılması adına okulumuzda düzenlenen toplantı ilçemizden ilkokul, ortaokul ve lise olmak üzere 44 okuldan, 70 öğretmenin  katılımı ile gerçekleştirildi. katılım sağlayan bütün öğretmenlere teşekkür ederiz.

Ekm

ERASMUS+ ve ETWİNNİNG Projelerinin sergilendiği ERASMUSDAYS ETKİNLİKLERİ İl Milli Eğitim Müdürümüz Sn. Levent YAZICI 'nında katılımıyla gerçekleştirildi. Okulumuzu İki Projeyle temsil ettiğimiz bu özel günde, Learning Through Creative Drama (KA229) ve Daha çok Oyna Daha çok Öğren (KA101) proje  standlarımız katılımcılardan büyük ilgi gördü.

Mrt

Okulumuzun Learning Through Creative Drama erasmus+ projesi kapsamında okul müdüdürümüz Memduh CEYLAN müdür yardımcımız Elif KAAN sınıf öğretmenimiz(proje sahibi) İbrahim YAZGAN ve 5 öğrencimiz projemizin ortağı olan Portekize gittiler. öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz için güzel bir deneyim oluyor.

Mrt

ERASMUS+ ´Learning Through Creative Drama´ PROJEMİZ KAPSAMINDA HABERTÜRK MUHABİRLERİ OKULUMUZU ZİYARET ETTİ. PROJEMİZ KAPSAMINDA YAPILAN ÇALIŞMALARI İNCELEYİP, PROJE SORUMLUSU ÖĞRETMENİMİZ İBRAHİM YAZGAN VE ÖĞRENCİLERİYLE RÖPORTAJ YAPTILAR. PROJEMİZ HER GEÇEN GÜN ULUSAL BASIN YAYIN ORGANLARINDA DAHA ÇOK SES GETİRMEYE BAŞLADI. HABER MUHABİRİ KÜBRA DEMİR´E ve KAMERAMAN İBRAHİM BEY´E TEŞEKKÜRLERİMİZİ SUNUYORUZ.

Ock

AB ERASMUS+ PROJEMİZ ´´LEARNİNG THROUGH CREATIVE DRAMA´´ (Yaratıcı Drama İle Öğrenme)

LOGO YARIŞMASI ÖDÜL TÖRENİ YAPILDI. KAZANAN ÖĞRENCİLERİMİZE HEDİYE ÇEKLERİ TAKDİM EDİLDİ. AYRICA TÖRENDE MÜDÜRÜMÜZ Sn. MEMDUH CEYLAN PORTEKİZ HAREKETLİLİĞİNE KATILMAYA HAK KAZANAN ÖĞRENCİLERİMİZİDE SAHNEYE DAVET EDEREK TEBRİK ETTİ.

Ock

Sınıflar arasında yapılan ERASMUS+ ´Learning Through Creative Drama´ projemizin logo yarışması sonuçlandı. Yapılan yarışma sonucu ;

1.3H sınıfından Mehmet Tuğrul KALKAN

2.4E sınıfından İdil Irmak BAŞ

3.4E sınıfından Beranur BAŞARAN olmuştur.

Öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Ara

ERASMUS+ PROJEMİZ KAPSAMINDA YURTDIŞINDAN GELEN MİSAFİR ÖĞRENCİLERİMİZİ EVLERİNDE KONUK EDEN VELİLERİMİZE ONLARA TÜRK KÜLTÜRÜNÜ VE MİSAFİRPERVERLİĞİNİ EN İYİ ŞEKİLDE YANSITTIKLARI İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUZ.

VELİLERİMİZE PROJEMİZE OLAN KATKILARINDAN DOLAYI OKUL MÜDÜRÜMÜZ Sn: MEMDUH CEYLAN TARAFINDAN PLAKET TAKDİM EDİLMİŞTİR.