Mrt

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. yıl dönümü 2-G sınıfı öğrencilerimizin hazırlamış olduğu program ile kutlandı.Okulumuzda düzenlenen"Çanakkale Zaferi" konulu  resim yarışması için öğrencilerimizin çizmiş olduğu resimler gün boyu okulumuzda sergilenerek öğrencilerimizin ve velilerimizin ziyaretine sunuldu.

Mrt

Okulumuzda 12 Mart İstiklal Marşının Kabulü öğrencilerimizin hazırlamış olduğu çeşitli göstrilerle kutlandı.

Şbt

Erasmus+ projesi kapsamında Estonya’dan okulumuza gelen misafir öğretmenlerimiz ülkeleri ve okulları hakkında sunum yaptılar. Sunumun ardından yemek ve tatlılarımızın tadına baktılar.

Şbt

“Dijital Dönüşüm ile Nitelikli Öğretmen,Başarılı Okul,Deprem Sonrası Kesintisiz Eğitim” Erasmus projemizin Malaga öğrenci grup hareketliliği kapsamında 6 öğrencimiz ve 3 öğretmenimiz 19-23 Şubat 2024 tarihleri kapsamında  İspanya'nın Malaga kentinde bulunan CEIP BENYAMINA okuluna bir hafta boyunca misafir oldular.Bu süreçte öğrencilerimiz dijital öğrenme ortamlarını yerinde inceleyerek sınıflarda katılmış oldukları etkinliklerde işbirlikçi çalışmalarda yer aldılar.Öğrencilerimiz İspanyol arkadaşlarıyla öğretmenlerimiz ise meslektaşları ile bir araya gelerek katıldıkları çalışmalar boyunca iyi uygulamaların değişimi konusunda önemli çalışmalara imza attılar.Okul etkinlikleri sonrasında ise Malaga ve Granada şehir turları ile kültürel geziler yaparak görülmesi gereken önemli müzeler ve tarihi yerleri keşfetme fırsatını ede ettiler.Dil gelişimi adına öğrencilerimize ve öğretmenlerimize önemli katkılar sağlayan bu ziyaret boyunca okulumuzu ,ilçemizi ve ülkemizi en iyi şekilde temsil ettik.

Şbt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında öğrencilerimizin hazırlamış olduğu "Atasözü ve Deyimler Maket Sergimiz" ziyaretçilerin beğenisini topladı.

Şbt

Ülkemizi derinden sarsan asrın felaketinin birinci yıl dönümünde Kazım Karabekir ilkokulu olarak deprem tatbikatı yapıp ardından 1 dakikalık saygı duruşunda bulunduk yitirdiğimiz tüm canlarımızı rahmetle anıyor, yakınlarına ve ülkemize bir kez daha sabır ve başsağlığı diliyoruz.

Ock

Tüm öğrencilerimize iyi tatiller dileriz.

Kazım Karabekir İlkokulu Ailesi

Ock

Okulumuz 4-M sınıf öğretmeni Gönül GÜVEN ve öğrencilerinin katılımı ile gerçekleştirmiş oldukları  “Oyun Ortağım Ailem-My Game Partner My Family”proje çalışması ulusal ajans tarafından  Ulusal kalite etiketi ve Avrupa kalite etiketi ile ödüllendirilmiştir.

Öğretmenimizi ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Ock

Okulumuz 2023-2024 Dönemi eTwinning Okulu Etiketi Almaya Hak Kazanmıştır. eTwinning projesi yürüten öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi kutluyoruz.

Ock

19-23 Şubat 2024 tarihleri arasında İspanya'nın Malaga Şehrinde bulunan "Ceip Benyamina" okuluna ziyarette bulunacak öğrencilerimize yönelik düzenlenen İngilizce eğitimleri devam ediyor. İngilizce öğretmenlerimiz Fatma Bedeloğlu ve Elif Yılmaz tarafından verilen eğitimler sayesinde öğrencilerimizin İngilizce becerileri geliştirilmektedir.Erasmus+ projemiz öğrencilerimize önemli katkılar sağlamaya devam etmektedir.

Erasmus+ Yaşamları Değiştirir, Ufukları Açar.

Ock

2023-1-TR01-KA122-SCH-000164016 numaralı Dijital Dönüşüm ile Nitelikli Öğretmen, Başarılı Okul, Deprem Sonrası Kesintisiz Eğitim isimli Eramsus projemiz kapsamında 19-23 Şubat 2024 tarihinde gerçekleştirilecek olan Malaga Hareketliliğine katılacak öğrencilerimizle kaymakamımız Sn. Süleyman ÖZÇAKICI'yı ziyaret ettik.

Ara

Okulumuzda yürütülmekte olan 2023-1-TR01-KA122-SCH-000164016 numaralı “Dijital Dönüşümle Nitelikli Öğretmen,Başarılı Okul,Deprem Sonrası Kesintisiz Eğitim” isimli proje kapsamında İspanya-Malaga’ya gitmeye hak kazanan öğrencilerimiz okul müdürümüzü ziyaret ettiler.

Ara

Okul müdürümüz Talip ARKALI ve proje koordinatörümüz İbrahim YAZGAN, 2023-1-TR01-KA122-SCH-000164016 numaralı “Dijital Dönüşümle Nitelikli Öğretmen,Başarılı Okul,Deprem Sonrası Kesintisiz Eğitim” isimli projemizin 19-23 Şubatta gerçekleşecek olan öğrenci hareketlilik etkinliklerini planlamak üzere İspanya'nın Malaga şehrinde bulunan CEİP BENYAMİNA okuluna hazırlık ziyaretinde bulundular.

Ara

12-18 Aralık Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası kapsamında okulumuz 2.sınıf öğretmen, öğrenci ve velilerinin hazırladığı “Milli Kültür Sergisi” tüm öğrencilerimiz tarafından ziyaret edildi.

Kas

2023-1-TR01-KA122-SCH-000164016 numaralı “Dijital Dönüşümle Nitelikli Öğretmen,Başarılı Okul,Deprem Sonrası Kesintisiz Eğitim” isimli  Erasmus+ projesi kapsamında İspanya’nın Malaga kentinde düzenlenecek öğrenci hareketliliğine katılacak öğrencilerin değerlendirme süreci tamamlanmış olup hareketliliğe katılmaya hak kazanan öğrencilerin asil ve yedek listesi ektedir.